Mick'​​s  Køreskole


.....license to drive

Elevudtalelser

Line Abildgaard, Aars

Året 2013 blev det år hvor jeg fik mit kørekort. Det var en stor og glædens dag.

Jeg vil klart anbefale Micks køreskole, da jeg hele tiden har haft en fornemmelse af at være i trygge hænder både sikkerhedsmæssigt, men også i forhold til at blive solidt påklædt til både at bestå teori og køreprøven.

Michael siger tingene meget direkte på en god og lærerig 

måde. Man får fornemmelsen af at han er meget oprigtig i sine kommentarer og vejledninger. Han forsøger virkelig at tilrettelægge kørsel udenfor skoletiden, hvilket jeg vurderer er et stort plus især for studerende. Michael er med sit rolige væsen klart en kørelærer jeg vil anbefale til min søster og veninder.

Camilla Gedsted Hansen, Farsø

Jeg har personligt været fuldt ud tilfreds med undervisningen, både den teoretiske og den praktiske del. Michael er god til at lære fra sig og er virkelig tålmodig, når man er ude at køre. Han var meget fleksibel og det var nemt at få lagt køretimerne uden for skoletiden. Bilen var dejlig at køre i, dumpeprocenten er lav og prisen er forholdsvis lav. Jeg kan varmt anbefale Mick's køreskole! 

Nikolaj Damgaard Christensen, Farsø​

Micks køreskole er det bedste, mest faglige og samtidig klart det mest hyggeligste sted at tage kørekort.

Michael er så stærk faglig, og man kan mærke han virkelig brænder for at undervise, og for at vi skal bestå – også første gang .

Intet negativt kan siges om denne køreskole, og næsten alt for meget positivt. – men hvis du læser dette, og søger videre efter andre køreskoler, så går du virkelig glip af noget!

Daniel Phillips, Aars

Micks Køreskole leverer en super stabil undervisning, hvor fokus ligger på den enkelte elev. Mick er engageret i dit forløb, og er rigtig god til at tilpasse undervisningen, så den passer til dig. Du får den nødvendige viden, men samtidig også de tekniske færdigheder til at kunne køre bil godt og sikkert. Fem ud af fem stjerner herfra

Alma Skjold Knudsen, Strandby

I foråret 2103 tog jeg kørekort hos Micks Køreskole. For mit vedkommende var det en stor fordel, at teoriundervisningen foregik i lokaler i Farsø. Selve undervisningen var velstruktureret, der var altid god stemning, og jeg havde en fornemmelse af at være rigtig godt klædt på, da jeg gik op til teoriprøven.

Jeg satte personligt stor pris på, at det i de fleste tilfælde var muligt at planlægge kørsel uden for skoletiden. Muligheden for billigt at få ekstra kørselslektioner, var med til at gøre selve køreprøven til en tryg oplevelse