Mick'​​s  Køreskole


.....license to drive

Priser (gældende fra 1. April 2021)

Når du skal have kørekort vil det være meget naturligt at sammenligne priser hos flere køreskoler. Vær sikker på at du har fået det hele med når du indhenter priser. Med til at danne sig et billede over niveuaet hører - ud over selve lovpakken - f.eks. også at checke hvad det vil koste hvis du er så uheldig ikke at bestå første gang. Check også at du får den undervisning du har krav på (se "Inden valg af køreskole").

 Lovpakken*

14.475,-

 Politiets prøvegebyr 

 1000,-

 Leje af skolevogn til prøve

600,-

*) Lovpakken omfatter det du som minimum skal gennemgå i din køreuddannelse, d.v.s.:

  • 29 holdteorilektioner
  • 24 praktiklektioner, hvoraf 4 lektioner på manøvrebane ("kravlegård"), og 4 lektioner køreteknik/glatbane kort før køreprøven

Herudover kan du uden merpris deltagelse i et ubegrænset antal ekstra holdteorilektioner hvis du har behov for at stå dig ekstra godt til en teoriprøve. 

Gratis: I modsætning til de fleste andre køreskoler, opkræver jeg ikke gebyr på 500-1000,- ved fravær i forbindelse med teori eller kørsel, men forventer selvfølgelig på at du bestræber dig på at overholde vores aftaler.

Gratis transport til manøvrebane/kravlegård

Gratis transport til glatbane

Kan du ikke klare dig med de kørelektioner der ligger i Lovpakken, skal du påregne 440,- + moms pr. ekstra kørelektion (a 45min). Bestås en prøve ikke skal der indbetales nyt gebyr på 1000,- for ny prøve.

Ved undervisning som kræver medvirken af tolk opkræves et tillæg på 20% af lovpakkeprisen og af ekstra kørelektioner.

Generhvervelse af kørekort

Har du haft kørekort i mindst 3 år og står for at skulle generhverve kortet, så skal du bestå en teoriprøve og efterfølgende køreprøve. Prisen for deltagelse i ubegrænsede antal holdteorilektioner, lån af teoribog/cd, forberedende kørsel og leje af bil til køreprøve er fra 3000,-.

excl. politiets prøvegebyr på 890,-.


Særlig køreundervisning


Ved frakendelse af kørekort indenfor de første 3 år, hvor der skal gennemgås særlig køreundervisning er prisen 6000,- + 890 til Færdselsstyrelsen for prøvegebyret.